Vil du ha tilbud, kontakter du oss helt uforpliktende her:Hyundai Kona

Helt nye KONA by Hyundai er en kompakt SUV med en moderne design, avanserte funksjoner, gode tilkoblingsmuligheter og den nyeste sikkerhetsteknologien. Meld din interesse igjennom å sende inn kontaktskjemaet. 

 

  • Batteripakke på og 64 KWh
  • Opptil 150 KW motor (204 HK)
  • 7.2 KW intern lader (for hjemmelading)
  • Hurtiglader

Markant Design

Den kraftfulle fronten på nye KONA er preget av kaskadegrillen som er Hyundai Motors nye signaturelement. På KONA er LED-kjørelysene plassert over LED-hovedlyktene. De nye, separate lyktene gir bilen et markant utseende. Front- og hekkdesignen understreker bilens brede sporvidde og den romslige størrelsen. KONA leveres med tak i kontrastfarge og ti markante lakkfarger som kan kombineres for å skape en personlig stil.

Head-up-display og gode tilkoblingsmuligheter

For første gang leveres en Hyundai med det nye head-up-displayet. I KONA projiserer displayet relevant kjøreinformasjon i førerens synsfelt. Den krystallklare visningen på åtte tommer er godt synlig i dagslys og gjør det enkelt for føreren å oppfatte informasjonen uten å blikket fra veien.

Tilkoblingsmulighetene for smarttelefoner og andre enheter er nok en fordel ved nye KONA. Det 8-tommers infotainmentsystemet (ekstrautstyr) omfatter alle navigasjons-, medie- og tilkoblingsfunksjoner, og har støtte for Apple CarPlay og Android Auto. Et syv års abonnement på TomTom-tjenester følger med systemet. Det gir oppdatert informasjon om vær, trafikk og fotobokser, pluss nettsøk etter interessepunkter.Display Audio lanseres også med helt nye KONA by Hyundai. Det lar passasjerene sende innhold fra smarttelefonen til 7-tommersskjermen via Apple CarPlay og Android Auto. Denne funksjonen gjør det mulig å bruke navigeringsfunksjonene på telefonen, ringe, diktere meldinger og høre på musikk. Systemet gir brukerne gode tilkoblingsmuligheter.

Per J. Brenne - Salgssjef Aaby Auto

Per Brenne

SALGSSJEF
Tlf: 67171604
Epost: per.brenne@aabyauto.no

Tore Eliassen - Salgskonsulent Aaby Auto

Tore Eliassen

SALGSKONSULENT
Tlf: 67171605
Epost: tore.eliassen@aabyauto.no

Vil du ha tilbud kontakter du oss helt uforpliktende her: