Hyundai i40 stasjonsvogn

Ikke følg etter. Led an.

Hyundai i40 er en av de romsligste og mest velutstyrte bilene i sin klasse. Her får du en lekker bil med mye utstyr til en fornuftig pris. I tillegg får du god plass både til bagasjen og passasjerene.

Uansett hvor aktiv hverdagen fortoner seg, vil Hyundai i40 alltid være familiens trofaste venn. Samtidig vil den overraske deg positivt når det kommer til komfort og kjøreglede, samt smarte løsninger og kapasitet. Å bli varslet hvis du uforvarende skifter fil, bidrar til trafikksikkerhet både for deg og dine og alle andre på veien. Er det ikke også kjekt om bilen parkerer for deg, eller at du slipper å rote etter nøkler i lommer eller veske for å åpne og starte bilen?

Vi har nettopp lansert nye utstyrspakker hvor du får mye premium utstyr til lav pris. Velger du Hyundai i40 Exclusive, får du blant annet navigasjon med stemmegjenkjennelse, ryggekamera, filskiftevarsler, parkeringssensor, adaptive frontlys med xenon-lys, nøkkelløst lås-, start og stopp-system, skinninteriør og varme i ratt og for- og bakseter.

park_line_assist

Vår topputstyrte i40 heter Premium Pluss, som inkluderer utstyr du normalt finner i langt dyrere biler. I tillegg til Exclusive-utstyret, får du også ventilasjon i forsetene, parkeringsassistent, elektrisk regulering av forsetene, elektrisk bakluke, panoramasoltak samt høyttalere og subwoofer fra Infinity – bare for å nevne noe.

Hyundai i40 er utviklet i Europa for kresne europeiske sjåfører og passasjerer, og leveres med enten manuelt gir eller automatgir, diesel- eller bensinmotor, som sedan eller stasjonsvogn. Selvfølgelig får du Hyundais unike syv års fabrikkgaranti og syv års veiassistanse med på kjøpet.

Besøk din nærmeste Hyundai-forhandler eller bestill en prøvekjøring, og du får oppleve premiumfølelsen i store, smarte Hyundai i40 – bilen som gir deg mer utstyr til en fornuftig pris.

Ta en titt på vår Hyundai i40 film om bilens interiør

(PS: Video nedenfor er en ekstern lenke hvor vi ikke kan stå ansvarlig for innholdet)

Kontakt selger

Tore Eliassen

Tlf: 67 17 16 05
Epost: tore.eliassen@aabyauto.no

Per Brenne

Tlf: 67171604
Epost: per.brenne@aabyauto.no