Leasing av bil

den-helt-nye-hyundai-tucson_1Billeasing gir deg bilen du vil ha

Leasing av bil er et produkt som gir næringsdrivende store fordeler. Dette er en finansieringsform som gir stor fleksibilitet og ikke reduserer andre lånemuligheter. Leasing av bil gir deg bruksrett til bilen uten å binde opp egenkapital eller belaste andre lånekilder. Det er bruksrett og ikke eiendomsrett som skaper grunnlaget for inntekter og overskudd. Straks billeasingperioden er over, leveres bilen tilbake til forhandler og ny bil kan tas ut.

Ved å benytte billeasing får du en enkel finansieringsform som gir god økonomisk oversikt. Leasingleien utgiftføres i sin helhet og man slipper å aktivere bilene i regnskapet. Vi kan, gjennom vårt samarbeid med flere finansieringsselskaper, tilby billeasing til konkurransedyktige betingelser.

Vilkår for leasing av bil Leasing av bil innebærer at et finansieringsselskap kjøper bilen på vegne av din bedrift, og leaser (leier) den ut. Dette er en tjeneste for personlige næringsdrivende, bedrifter, stat og kommuner. Det er primært nye personbiler og vare-/lastebiler av kurant fabrikat som kan leases. Leieperioden er normalt mellom 3-5 år

Hva dekker leasingleien?
Leasingleien dekker normalt bare finasielle utgifter. Forsikring, årsavgift og andre driftsutgifter kommer i tillegg. Det er anledning til å tegne en serviceavtale med forhandler som kan inngå som et fast beløp i den månedlige leasingleien.